Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ μέχρι 2 κιλά
Τηλέφωνο Παραγγελιών 22730 27487
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ μέχρι 2 κιλά

Επιστροφές

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις περιπτώσεις για τις οποίες γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές καθώς και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.

 

1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη ή διαπιστώσατε κάποιο λάθος στα είδη ή την ποσότητα που επιλέξατε, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν ακόμα παραδοθεί στις συνεργαζόμενες εταιρείες για αποστολή.

Αυτό μπορεί να γίνει:

  • τηλεφωνικά στον αριθμό 2273027487 
  • μέσω e-mail στο support@pharma4u.gr
  • να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα "ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΕΜΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ" Οδός Καπετάν Σταμάτη 28 Τ.Κ. 83100, ΣΑΜΟΣ

 

2. ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

α) Σε περίπτωση που ένα προϊόν είναι ελαττωματικό το pharma4u.gr αναλαμβάνει την άμεση αντικατάσταση του χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τα προϊόντα αυτά ελέγχονται ως προς το αναφερόμενο από τον πελάτη, ελάττωμα τους. Σε περίπτωση που ένα προϊόν εσφαλμένα δηλωθεί ελαττωματικό, τότε δε θα γίνεται αποδεκτό και το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής καθώς και της εκ νέου αποστολής του, θα επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Το pharma4u.gr μέσω κλειστού κυκλώματος μπορεί να επαληθεύσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλα τα προϊόντα πριν από την αποστολή τους.

β) Σε περίπτωση που τα προϊόντα φτάσουν κατεστραμμένα λόγω μεταφοράς (έχουν χυθεί ή είναι σπασμένα) θα πρέπει εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων σας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, να μας αποστείλετε σχετική φωτογραφία μέσω email στο support@pharma4u.gr, στη συνέχεια να μας τα στείλετε εντός ασφαλούς συσκευασίας με δική μας χρέωση και θα προχωρήσουμε στην άμεση αντικατάστασή τους.

 

ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Συσκευές επιστρέφονται κατόπιν δικής μας επικοινωνίας με τον κατασκευαστή.

Προϊόντα για τα οποία έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους , ή ο εκτιμώμενος χρόνος χρήσης τους δεν επαρκεί μέχρι την ημερομηνία λήξης, αντικαθίστανται άμεσα. To pharma4u ωστόσο ελέγχει όλα τα προϊόντα ως προς την λήξη τους και ενημερώνει τον πελάτη πριν από την αποστολή τους, εφόσον αυτά έχουν ημερομηνία λήξης σε διάστημα μικρότερο των 3 μηνών.

 

3. ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ του φαρμακείου μας: Αν παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία, επιστρέφετε το προϊόν και κατόπιν συνεννόησης εμείς σας αποστέλλουμε το προϊόν που επιθυμείτε ή άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σας επιστρέφουμε πλήρως το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας και των πιθανών εξόδων μεταφοράς.

 

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΓΝΩΜΗΣ

Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει παραλάβει την παραγγελία του και επιθυμεί να επιστρέψει ένα ή περισσότερα προϊόντα, τότε αναλαμβάνει την επιστροφή τους με δική του χρέωση και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Αυτές οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προς επιστροφή προϊόν:

  • δεν έχει χρησιμοποιηθεί

  • δεν έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία του και περιλαμβάνει όλα τα συνοδευτικά έγγραφα, καθώς και πιθανά δώρα που σχετίζονται με αυτό

  • έχει συντηρηθεί σε κατάλληλες συνθήκες σχετιζόμενες με το προϊόν και δε φέρειαλλοιώσεις η συσκευασία του

  • Δεν αποτελεί μέρος προσφοράς/πακέτου προϊόντων

  • δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης του και ο εκτιμώμενος χρόνος χρήσης του δεν είναι μεγαλύτερος από το διάστημα που απομένει μέχρι την ημερομηνία αυτή.

 

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, το pharma4u.gr επιστρέφει την αξία του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αιτήματος υπαναχώρησης ή αντικαθιστά το προϊόν με άλλο ίσης αξίας κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Σε περίπτωση που παραλάβουμε το πακέτο και δεν πληρούνται μία ή περισσότερες προϋποθέσεις, τότε επιστρέφεται πίσω στον πελάτη με δική του επιβάρυνση.

Για λόγους ασφαλείας προϊόντα όπως βρεφικά γάλατα, προϊόντα ειδικής διατροφής, είδη μακιγιάζ και καλλωπισμού, ορθοπεδικά είδη, κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης και προϊόντα ειδικής διατροφής δεν επιστρέφονται.

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στον αριθμό 2273027487 όπου μπορεί να σας ζητηθούν επιπλέον πληροφορίες. Παρακαλείστε για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και τους κωδικούς των προϊόντων προς επιστροφή.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συσκευάσετε τα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο που τα παραλάβατε σε κουτί και όχι σε φάκελο και να μας τα στείλετε με την ένδειξη «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» στο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΕΜΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Οδός Καπετάν Σταμάτη 28, ΤΚ.: 83100, ΣΑΜΟΣ με τη συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική (SPEEDEX COURRIER). Σε αντίθετη περίπτωση το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Επίσης είναι δυνατή η επιστροφή των προϊόντων με φυσική παρουσία στο κατάστημα μας, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και πάντα με τον αριθμό παραγγελίας και την απόδειξη της συναλλαγής.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από έγγραφο όπου θα πρέπει να αναφέρεται ο λόγος της επιστροφής, από το αντίστοιχο φορολογικό παραστατικό της παραγγελίας σας ή φωτοτυπία αυτού (απόδειξη ή τιμολόγιο) καθώς και από δελτίο αποστολής εφόσον πρόκειται για επιχείρηση.

Προϊόντα που αποκτήθηκαν μετά από την επιλογή «παραλαβή από το κατάστημα» δεν αποστέλλονται, αλλά επιστρέφονται με φυσική παρουσία στο κατάστημά μας. Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος αποστολής της επιστροφής και της εκ νέου αποστολής, επιβαρύνει τον πελάτη.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στις περιπτώσεις που πληρούνται οι προϋποθέσεις για την επιστροφή των χρημάτων, αυτή θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή, δηλαδή είτε με ακύρωση της συναλλαγής στις περιπτώσεις χρήσης πιστωτικής, χρεωστικής ή κάρτας πληρωμών, είτε πίστωση του αντίστοιχου ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Σε αυτή την περίπτωση το pharma4u.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση πίστωσης του ποσού που μπορεί να οφείλεται σε τεχνικούς λόγους ή σύμφωνα με την πολιτική της εκάστοτε τράπεζας και δεν αναλαμβάνει να επιστρέψει το κόστος της μεταφοράς χρημάτων που μπορεί να προκύψει από διατραπεζικά εμβάσματα και προμήθειες τραπεζών.

 

Το pharma4u.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω όρων επιστροφής χωρίς προειδοποίηση.