Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€ μέχρι 2 κιλά
Τηλέφωνο Παραγγελιών 22730 27487
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€ μέχρι 2 κιλά

Ποιοί Είμαστε

 

 

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ PHARMA4U.GR

 

 

Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 1979 από την φαρμακοποιό Αντωνίου Ευαγγελία στην οδό Καπετάν Σταμάτη 28, στο Βαθύ της Σάμου, όπου και συνεχίζει να λειτουργεί με την επωνυμία " ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΕΜΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ", διατηρώντας ωστόσο τη νοοτροπία της ως προς το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον για την υγεία και την ασφάλεια του ανθρώπου πίσω από κάθε αγορά.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharma4u.gr, δεν είναι ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό φαρμακείο, αλλά δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει σε εσάς, όχι μόνο προσιτές τιμές σε πολλά αγαπημένα προϊόντα, αλλά και χρήσιμες συμβουλές και εξατομικευμένες λύσεις με σεβασμό σε εσάς και σε κάθε σας ανάγκη.

 

Τα προϊόντα τα οποία θα βρείτε εντός του ηλεκτρονικού μας φαρμακείου έχουν επιλεγεί προσεκτικά από εμάς και έχουν εγκατασταθεί, με το πέρασμα των ετών, μόνιμα εντός του φαρμακείου μας, με σκοπό να καλύψουν με ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα των αναγκών σας.

 

Στόχος μας δεν είναι η αγορά πληθώρας προϊόντων, αλλά, μέσω της σωστής ενημέρωσης, ο καταναλωτής να αποκτά ένα προϊόν μόνο εφόσον πραγματικά το χρειάζεται, σε μία καλή σχέση ποιότητας τιμής.

 

Όλα τα μέλη της ομάδας μας ασπάζονται τις αξίες του pharma4u.gr και συνεργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

 

Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σας, είτε τηλεφωνικώς, είτε από κοντά, στο φυσικό μας κατάστημα στη Σάμο. Είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε στο 2273027487

 

Καλέστε μας:

Δευτέρα: 08:00 – 14:30

Τρίτη: 08:00 – 14:00 / 18:00 – 20:00

Τετάρτη: 08:00 – 14:30

Πέμπτη: 08:00 – 14:00 / 18:00 – 20:00

Παρασκευή: 08:00 – 14:00 / 18:00 – 20:00

Σάββατο: Κλειστά λόγω ενημέρωσης της ιστοσελίδας μας

Kυριακη: Αργία

 

 

Κύριο μέλημά μας είναι η υγεία σας

 

Tο pharma4u.gr δεν προτείνει, δεν αντικαθιστά και δεν επιχειρεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή ή θεραπεία. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς το προιόν που επιθυμείτε να αποκτήσετε, ή αν λαμβάνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον θεράποντα ιατρό σας. Όλες οι πληροφορίες καθώς και οι περιγραφές των προιόντων έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και αντιστοιχούν στα επίσημα κέιμενα που δίνει η εκάστοτε εταιρεία.

Το pharma4u.gr δεν ευθύνεται για πιθανά τυχαία λάθη ή παραλείψεις στις περιγραφές αυτές. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε λάθος ή παράλειψη, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@pharma4u.gr ή στον αριθμό 2273027487.

 

Τα άρθρα στο blog της ιστοσελίδας μας έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν την ιατρική συμβουλή. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή λαμβανετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας.

 

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται απο την χρήση του ισχύοντος κώδικα δεοντολογίας

 

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται η πώληση φαρμάκων μέσω του διαδικτύου. Το pharma4u.gr δεν παραλαμβάνει και δεν εκτελεί συνταγές, ούτε πραγματοποιεί διαδικτυακές πωλήσεις και αποστολές, φαρμάκων.

 

 

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!!

 

Η ομάδα του pharma4u.gr