Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€ μέχρι 2 κιλά
Τηλέφωνο Παραγγελιών 22730 27487
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€ μέχρι 2 κιλά

Τρόποι πληρωμής

 

Τρόποι πληρωμής

 

To pharma4u.gr σας δίνει την δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας πρίν ή κατά την παράδοση των προϊόντων με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

1. Μέσω πιστωτικής χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας VISA, MASTERCARD, MAESTRO κατά την ολοκλήρωση της Online παραγγελίας σας. Οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο Ηλεκτρονικό Φαρμακείο προστατεύονται από τα συστήματα ασφαλείας SSL – 128 bit. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία του/των προϊόντος/ων που επιθυμείτε οφείλετε να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας παραγγελίας (ονοματεπώνυμο, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης και τράπεζα έκδοσης) και πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει επανασύνδεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

2. Με κατάθεση ή έμβασμα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του φαρμακείου είτε σε κάποιο κατάστημα έιτε μέσω e-banking.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ: GR3001104010000040100545181

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR84 0172 7080 0057 0810 2559 402

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: O Αριθμός της παραγγελίας σας

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποθηκεύσετε και να μας στείλετε το καταθετήριο με e-mail στο support@pharma4u.gr ή με Fax στο 2273027487 για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

 

Πιθανές επιπλέον χρεώσεις των παραπάνω τραπεζών ή άλλης συνεργαζόμενης με εσάς τράπεζας, που αφορούν αυτόν τον τρόπο πληρωμής, επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταναλωτή και σε καμία περίπτωση το κόστος δεν το αναλαμβάνει το φαρμακείο.

 

3. Παραλαβή και πληρωμή στο Φαρμακείο μας, που βρίσκεται στην οδό Καπετάν Σταμάτη 28 και Αρχιερέως Κυρίλλου, Σάμος (πλησίον καταστήματος Wind), τηλ. 2273027487

Απαραίτητη προϋπόθεση πριν την παραλαβή, είναι να έχει προηγηθεί η ενημέρωση από εμάς, μέσω ηλέκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων μέσων ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Oι παραγγελίες για τις οποίες έχει επιλεγεί αυτός ο τρόπος πληρωμής, αλλά δεν έχουν παραληφθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης τους, ακυρώνονται αυτόματα.

 

4. Με αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας σας, κατά την παράδοση των προϊόντων σας, είτε στη διεύθυνση που επιλέξατε είτε στα σημεία παραλαβής των συνεργαζόμενων εταιρειών Courrier, με επιπλέον κόστος αντικαταβολής το οποίο αναφέρεται κατά περίπτωση στους τρόπους αποστολής.

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια κατά την παράδοση αυτές οι παραγγελίες ολοκληρώνονται και αποστέλλονται μόνο εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας στο διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης, οι παραγγελίες αυτές ακυρώνονται αυτόματα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ανέρχεται σε ποσό που ξεπερνά τα 500 ευρώ η πληρωμή θα γίνεται μόνο με αποδεικτικό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό όπως αναφέρεται στο 2.

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία θεωρείται ότι έχει καταχωρηθεί επιτυχώς και βρίσκεται προς επεξεργασία όταν γίνει λήψη επιβεβαιωτικού e-mail με τα στοιχεία της παραγγελίας. Σε περίπτωση λανθασμένης συμπλήρωσης του πεδίου του e-mail δεν ευθύνεται το φαρμακείο.